Eerder uitgezonden

aflevering019

Chocoladefestival Zutphen – iKook

iKook is te gast op het chocoladefestival in Zutphen. De Hapjesmaacker laat zien hoe je hartig met chocolade kunt combineren. Iets wat niet echt voor de hand ligt. Hij maakt de hapjes Live met behulp van mensen uit het publiek.

Adriaan van den Ende Musical

Groep 8 Musical Kindcentrum Adriaan van den Ende

Groep 8 van Kindcentrum Adriaan van den Ende heeft op 5 juli afscheid genomen van hun lagereschooltijd, met de uitvoering van hun versie van deze musical. Dit is live uitgezonden via deInternetomroep.nl. Inclusief een ware voorbeschouwing met een kijkje achter de schermen! Niet alle opnamen zijn via Youtube gepubliceerd vanwege het persoonlijke karakter.  

71

Finale tafel, Finale Open Nederlands Kampioenschap 2016

  Finale ONKP Op zaterdag 2 juli 2016 vond de finale van het 2e seizoen van het ONK Poker plaats. 135 finalisten kwamen tegen elkaar uit in een zinderende finale waar zij streden om de Winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2016 te worden en Tobias van der Meer, de winnaar van 2015 op te volgen als beste […]

Heads-up NTKP 2016

Kickoff Nederlands Team Kampioenschap Poker 2016

  Kickoff NTKP 2016 Op vrijdag 1 juli 2016 vond de kickoff van het 2e seizoen van het NTKP plaats. Aan dit poker evenement kunnen amateurs en pro’s als team van 4 personen meedoen om te strijden voor de eer! deInternetomroep was erbij, het toernooi kun je terugkijken via deze playlist.

De evenementen die wij registreren kunnen zeer verschillend van aard zijn, van schoolmusical tot popconcert. Het doel van deze registraties is het om - onzichtbaar - het evenement zichtbaar te maken. We maken geen televisieprogramma maar registreren wat er live plaatsvindt. Dit betekent soms een concessie in de opnamekwaliteit op het gebied van licht, geluid en/of cameravoering.

Een evenement wordt vastgelegd met gebruik van meerdere camera’s en er wordt samengewerkt met de geluidstechnici van het evenement. In overleg kan Langit Producties ook de geluidstechniek faciliteren.

Meer publiek bereiken door het evenement live online uit te zenden en of direct na het evenement online te publiceren. Dit kan via de Internetomroep en/of via uw eigen onlineomgeving.

Geef je evenement meer publiciteit en laat het meer mensen meebeleven!